background image
Met stil verdriet melden wij u het overlijden van Hugo Vanderstadt. Bekijk rouwkaart.Productinfo / Wegwijzer Thermische Autonomie : THERMISCHE ZONNECOLLECTOREN
Zen:
ZEN® SOLAR THERMAL COLLECTOR

De ZEN® collectoren worden vervaardigd in België, gebruik makend van state-of-the-art productieprocessen. Om een consistent hoge afwerkingskwaliteit te waarborgen, wordt continu een strikte kwaliteitscontrole uitgevoerd.

Bij de productontwikkeling, hecht ZEN® Renewables de grootst mogelijke waarde aan het optimale gebruik van materialen en aan productkwaliteit op maat gemaakt voor de vereisten van de klant. Alle ZEN® producten zijn ontworpen voor een lange levensduur en gemakkelijke installatie.

Nieuw

De ZEN® collector wordt voortaan standaard afgewerkt met een EPDM beschermende kap aan de openingen voor de aanvoer- en retourleidingen. De bescherming is een verbetering voor vooral de platdak opstellingen.
Voortaan worden de absorbers (volledig bij ZEN® Production samengesteld) uit één geheel geproduceerd. De meanderende koperen leiding wordt met een hoogoven volledig gesoldeerd op de koperenplaat van 80 bij 80 cm. De warmte-overdracht is hierdoor optimaal en over de hele lengte.